
Linia produktów Zwieger Gabro
Praktyczna i uniwersalna, wykonana ze stali nierdzewnej linia naczyń i noży Garbro, to odpowiedź na potrzeby konsumentów, poszukujących nieskomplikowanych acz praktycznych rozwiązań do codziennego użytku w swojej kuchni.
Sprawdzone produkty

Galeria zdjęć linii Zwieger Gabro
Garnki linii Gabro
- MATERIAŁ – najwyższej jakości stal nierdzewna AISI 304, odporna na korozję, bezpieczna dla zdrowia, neutralna w kontakcie z żywnością
-
DNO INDUKCYJNE – równomiernie rozprowadza i akumuluje ciepło, wysoka energooszczędność i idealna współpraca ze wszystkimi typami kuchenek
-
ŚCIANKI – o grubości 0,6 mm; długo utrzymują ciepło, a specjalnie wzmocniony rant zapewnia wytrzymałość i odporność na odkształcenia
-
UCHWYTY – przyjemne w dotyku, wykonane ze stali; mocowane za pomocą nitów odpornych na korozję i gwarantujących bezpieczeństwo użytkowania
-
POKRYWY – wykonane ze szkła hartowanego; brzeg i śruby mocujące uchwyt wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej
-
PODZIAŁKA – drukowana wewnątrz garnka pozwala na precyzyjne dozowanie/odlewanie płynów
- DESIGN – satynowe wykończenie i czarne uchwyty stanowią przyjemny efekt wizualny
Patelnie linii Gabro
- MATERIAŁ – aluminium tłoczone na gorąco typu forged – lepsza struktura przewodzenia dystrybucji ciepła
- POWŁOKA – wysokiej jakości, 4-warstwowa, nieprzywierająca ILAG CRYSTAL Ultimate typu marble stone do codziennych zastosowań
- PEŁNA INDUKCJA – do 40% lepsze wykorzystanie energii kuchenki dzięki pełnemu przewodzeniu magnetycznemu
- RĄCZKA SOFT TOUCH – zaprojektowana w sposób ergonomiczny, gwarantuje doskonałe wyważenie oraz pewny chwyt dzięki gumowanej powłoce
- SMAŻENIE – także w niskich temperaturach – zdrowy tryb życia
- WARSTWA ZEWNĘTRZNA – patelnię w całości pokrywa żaroodporny lakier silikonowy, dzięki czemu bardzo długo zachowuje ona swój estetyczny wygląd i jest odporna na odpryski czy przebarwienia
- MATA FILCOWA – chroniąca patelnię przed zarysowaniami podczas przechowywania
- WYTRZYMAŁOŚĆ – temperatura pracy patelni nawet do 240°C
Noże linii Gabro
- MATERIAŁ – niemiecka stal nierdzewna o twardości 52 HRC + tworzywo ABS
- OSTRZE – wytrzymałe, ostrzone ręcznie w podwójnym procesie gradacji, o twardości 52 HRC
- RĄCZKA – wytrzymałe, ostrzone ręcznie w podwójnym procesie gradacji, o twardości 52 HRC
- WAGA – stosunkowo niewielka przy zachowaniu najwyższej jakości parametrów technicznych
Wybór linii Gabro to pewność, że codziennie gotowanie stanie się łatwe i przyjemne
Naczynia z linii Gabro, wykonane ze stali nierdzewnej i aluminium, wyposażone w praktyczne i ułatwiające pracę w kuchni rozwiązania, jak nieprzywierająca powłoka czy przyjemne w dotyku nienagrzewające się uchwyty garnków są doskonałym wyborem dla każdego sympatyka gotowania.