Zwieger
Zwieger Linia produktów Zwieger Gabro

Linia produktów Zwieger Gabro

Praktyczna i uniwersalna, wykonana ze stali nierdzewnej linia naczyń i noży Garbro, to odpowiedź na potrzeby konsumentów, poszukujących nieskomplikowanych acz praktycznych rozwiązań do codziennego użytku w swojej kuchni.

Sprawdzone produkty

Do szczególnych cech, jakimi charakteryzuje się linia Gabro z pewnością można zaliczyć nierdzewną stal, neutralną w kontakcie z żywnością, grube dno, równomiernie rozprowadzające ciepło, praktyczna podziałkę umieszczoną wewnątrz garnków, czy krystaliczną powłokę patelni. Noże z linii Gabro wykonane są zaś z niemieckiej stali nierdzewnej, co w połączeniu z ergonomiczną rękojeścią z powłoką antybakteryjną daje doskonałe efekty krojenia i wygodę pracy. Całość linii utrzymana jest w stalowo – czarnej kolorystyce, pasującej do niemal każdego wystroju kuchni.

Zwieger

Dostępne produkty

Garnki linii Gabro

  • Materiał – najwyższej jakości stal nierdzewna ANSI 304, odporna na korozję, bezpieczna dla zdrowia
  • Dno – indukcyjne, 3-warstwowe; równomiernie rozprowadza i akumuluje ciepło, wysoka energooszczędność i idealna współpraca ze wszystkimi typami kuchenek
  • Ścianki – długo utrzymują ciepło, specjalnie wzmocniony rant zapewnia wytrzymałość
  • Uchwyty – przyjemne w dotyku, wykonane ze stali, zapewniają bezpieczeństwo użytkowania
  • Pokrywa – wykonana ze szkła hartowanego i stali nierdzewnej
  • Wewnętrzna podziałka – podziałka wewnątrz garnka pozwala na precyzyjne dozowanie potraw
Zwieger

Patelnie linii Gabro

  • ILAG Crystal – nieprzywierająca, krystaliczna, 3-warstwowa powłoka
  • Dno – pełny dysk indukcyjny; do 40 % lepsze wykorzystanie energii kuchenki
  • Wytrzymałość – temperatura pracy patelni nawet do 240°C
  • Zewnętrzna powłoka – bardzo odporna na zadrapania, odpryski i przebarwienia
  • Filcowa mata – chroni patelnie przed zarysowaniami podczas przechowywania
Zwieger

Noże linii Gabro

  • Materiał – niemiecka stal nierdzewna o twardości 52 HRC + tworzywo ABS
  • Ostrze – wytrzymałe, ostrzone ręcznie w podwójnym procesie gradacji, o twardości 52 HRC
  • Rączka – ergonomiczna, powlekana tlenkiem srebra powłoka antybakteryjna, wyprofilowana rękojeść
  • Waga – stosunkowo niewielka przy zachowaniu najwyższej jakości parametrów technicznych
Zwieger

Wybór linii Gabro to pewność, że codziennie gotowanie stanie się łatwe i przyjemne

Naczynia z linii Gabro, wykonane ze stali nierdzewnej i aluminium, wyposażone w praktyczne i ułatwiające pracę w kuchni rozwiązania, jak nieprzywierająca powłoka czy przyjemne w dotyku nienagrzewające się uchwyty garnków są doskonałym wyborem dla każdego sympatyka gotowania.

Wyróżnione cechy kolekcji Gabro

Seria Gabro ułatwi codzienne prace w kuchni

Blog z Pasją

Do góry
Wybierz właściwości do wyświetlenia
  • Zdjęcie
  • SKU
  • Cena
  • Dodaj do koszyka
  • Atrybuty
Click outside to hide the comparison bar
Porównaj
Porównaj ×
Porównaj Kontynuuj zakupy